Петровска-Николовски: Руралните населени места во општина Битола да ги искористат поволностите што се нудат на земјоделците - А1он
Почетна Македонија Петровска-Николовски: Руралните населени места во општина Битола да ги искористат поволностите што се нудат на земјоделците
Македонија

Петровска-Николовски: Руралните населени места во општина Битола да ги искористат поволностите што се нудат на земјоделците

20/09/2018 - 16:29 221 прегледи
Петровска-Николовски: Руралните населени места во општина Битола да ги искористат поволностите што се нудат на земјоделците