Лидерите на ЕУ не постигнаа напредок во разговорите за миграција во Салцбург - А1он
Почетна Свет Лидерите на ЕУ не постигнаа напредок во разговорите за миграција во Салцбург
Свет

Лидерите на ЕУ не постигнаа напредок во разговорите за миграција во Салцбург

20/09/2018 - 09:17 32 прегледи
Лидерите на ЕУ не постигнаа напредок во разговорите за миграција во Салцбург