Литија во Скопје во пресрет на Рождество на Пресвета Богородица - А1он
Почетна Македонија Литија во Скопје во пресрет на Рождество на Пресвета Богородица
Македонија

Литија во Скопје во пресрет на Рождество на Пресвета Богородица

20/09/2018 - 08:49 225 прегледи
Литија во Скопје во пресрет на Рождество на Пресвета Богородица