(ВИДЕО) Јанушев: Заев на еден манипулативен и крајно низок начин се обидува да ги наведе граѓаните на погрешен чекор - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Јанушев: Заев на еден манипулативен и крајно низок начин се обидува да ги наведе граѓаните на погрешен чекор
Македонија

(ВИДЕО) Јанушев: Заев на еден манипулативен и крајно низок начин се обидува да ги наведе граѓаните на погрешен чекор

19/09/2018 - 21:31 146 прегледи
(ВИДЕО) Јанушев: Заев на еден манипулативен и крајно низок начин се обидува да ги наведе граѓаните на погрешен чекор