Консултации Путин - Меркел за конфликтите во Сирија и Украина - А1он
Почетна Свет Консултации Путин – Меркел за конфликтите во Сирија и Украина
Свет

Консултации Путин – Меркел за конфликтите во Сирија и Украина

19/09/2018 - 18:03 140 прегледи
Консултации Путин – Меркел за конфликтите во Сирија и Украина