Бугарин измамен во Кривогаштани, платил 500.000 денари за пиперки, но не ги добил - А1он
Почетна Македонија Бугарин измамен во Кривогаштани, платил 500.000 денари за пиперки, но не ги добил
Македонија

Бугарин измамен во Кривогаштани, платил 500.000 денари за пиперки, но не ги добил

19/09/2018 - 13:58 1,488 прегледи
Бугарин измамен во Кривогаштани, платил 500.000 денари за пиперки, но не ги добил