Владата нема да ја коментира одлуката на Уставниот суд - А1он
Почетна Македонија Владата нема да ја коментира одлуката на Уставниот суд
Македонија

Владата нема да ја коментира одлуката на Уставниот суд

19/09/2018 - 12:47 753 прегледи
Владата нема да ја коментира одлуката на Уставниот суд