Пожарникар починал при гасење пожар во близина на Транзитниот центар за странци - А1он
Почетна Македонија Пожарникар починал при гасење пожар во близина на Транзитниот центар за странци
Македонија

Пожарникар починал при гасење пожар во близина на Транзитниот центар за странци

19/09/2018 - 12:30 593 прегледи
Пожарникар починал при гасење пожар во близина на Транзитниот центар за странци