(ВИДЕО) Заев од Пробиштип: На референдумот да ја осигураме и обезбедиме независна Македонија - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Заев од Пробиштип: На референдумот да ја осигураме и обезбедиме независна Македонија
Македонија

(ВИДЕО) Заев од Пробиштип: На референдумот да ја осигураме и обезбедиме независна Македонија

18/09/2018 - 21:54 875 прегледи
(ВИДЕО) Заев од Пробиштип: На референдумот да ја осигураме и обезбедиме независна Македонија