Ние во Европа велиме: „Ни требате“, порача Хајко Мас на дебатата „Зошто Европа?“ - А1он
Почетна Македонија Ние во Европа велиме: „Ни требате“, порача Хајко Мас на дебатата „Зошто Европа?“
Македонија

Ние во Европа велиме: „Ни требате“, порача Хајко Мас на дебатата „Зошто Европа?“

18/09/2018 - 21:11 192 прегледи
Ние во Европа велиме: „Ни требате“, порача Хајко Мас на дебатата „Зошто Европа?“