Спасовски и Герберих ја потпишаа декларацијата - македонските возачки дозволи признати во Германија - А1он
Почетна Македонија Спасовски и Герберих ја потпишаа декларацијата – македонските возачки дозволи признати во Германија
Македонија

Спасовски и Герберих ја потпишаа декларацијата – македонските возачки дозволи признати во Германија

18/09/2018 - 15:23 1,934 прегледи
Спасовски и Герберих ја потпишаа декларацијата – македонските возачки дозволи признати во Германија