ОЈО Скопје изврши увид на местото на сообраќајката во Ново Лисиче - А1он
Почетна Македонија ОЈО Скопје изврши увид на местото на сообраќајката во Ново Лисиче
Македонија

ОЈО Скопје изврши увид на местото на сообраќајката во Ново Лисиче

18/09/2018 - 12:30 226 прегледи
ОЈО Скопје изврши увид на местото на сообраќајката во Ново Лисиче