Се одбележува 100 години од битката на Добро Поле и пробивот на Македонскиот фронт - А1он
Почетна Македонија Се одбележува 100 години од битката на Добро Поле и пробивот на Македонскиот фронт
Македонија

Се одбележува 100 години од битката на Добро Поле и пробивот на Македонскиот фронт

15/09/2018 - 09:58 164 прегледи
Се одбележува 100 години од битката на Добро Поле и пробивот на Македонскиот фронт