Џафери со делегација од Светската организација на Ромите: Амди Бајрам номиниран за претседател на Европска Ромска партија - А1он
Почетна Македонија Џафери со делегација од Светската организација на Ромите: Амди Бајрам номиниран за претседател на Европска Ромска партија
Македонија

Џафери со делегација од Светската организација на Ромите: Амди Бајрам номиниран за претседател на Европска Ромска партија

14/09/2018 - 17:01 244 прегледи
Џафери со делегација од Светската организација на Ромите: Амди Бајрам номиниран за претседател на Европска Ромска партија