Пацоли бара Албанија да се вклучи во дијалогот на Косово и Србија - А1он
Почетна Регион Пацоли бара Албанија да се вклучи во дијалогот на Косово и Србија
Регион

Пацоли бара Албанија да се вклучи во дијалогот на Косово и Србија

14/09/2018 - 16:35 151 прегледи
Пацоли бара Албанија да се вклучи во дијалогот на Косово и Србија