Претставници на ИФЦ од групацијата на Светска банка на средба со Заев најавиja поддршка за приватниот сектор во Македонија - А1он
Почетна Економија Претставници на ИФЦ од групацијата на Светска банка на средба со Заев најавиja поддршка за приватниот сектор во Македонија
Економија

Претставници на ИФЦ од групацијата на Светска банка на средба со Заев најавиja поддршка за приватниот сектор во Македонија

14/09/2018 - 16:20 326 прегледи
Претставници на ИФЦ од групацијата на Светска банка на средба со Заев најавиja поддршка за приватниот сектор во Македонија