ВИДЕО: Рот и Димитров пред празен Антички театар во Охрид говореа за референдумот - А1он
Почетна Македонија ВИДЕО: Рот и Димитров пред празен Антички театар во Охрид говореа за референдумот
Македонија

ВИДЕО: Рот и Димитров пред празен Антички театар во Охрид говореа за референдумот

14/09/2018 - 16:10 2,345 прегледи
ВИДЕО: Рот и Димитров пред празен Антички театар во Охрид говореа за референдумот