ВИДЕО: Со посебен софтвер ќе се следи како се трошат парите за рамномерен регионален развој - А1он
Почетна Економија ВИДЕО: Со посебен софтвер ќе се следи како се трошат парите за рамномерен регионален развој
Економија

ВИДЕО: Со посебен софтвер ќе се следи како се трошат парите за рамномерен регионален развој

14/09/2018 - 15:06 116 прегледи
ВИДЕО: Со посебен софтвер ќе се следи како се трошат парите за рамномерен регионален развој