ВИДЕО: Бучковски ќе бил на конференција за референдумот во Софија и побара да се одложи рочиштето за тенковските делови - А1он
Почетна Актуелно ВИДЕО: Бучковски ќе бил на конференција за референдумот во Софија и побара да се одложи рочиштето за тенковските делови
Актуелно

ВИДЕО: Бучковски ќе бил на конференција за референдумот во Софија и побара да се одложи рочиштето за тенковските делови

14/09/2018 - 10:44 3,726 прегледи
ВИДЕО: Бучковски ќе бил на конференција за референдумот во Софија и побара да се одложи рочиштето за тенковските делови