Почна пробниот проект за чистење на океаните од пластичен отпад - А1он
Почетна Свет Почна пробниот проект за чистење на океаните од пластичен отпад
Свет

Почна пробниот проект за чистење на океаните од пластичен отпад

14/09/2018 - 14:34 247 прегледи
Почна пробниот проект за чистење на океаните од пластичен отпад