(ВИДЕО) Могерини за ставот на ВМРО-ДПМНЕ: Нема да кажувам дали да гласате „за“ или „против“, но излезете и изразете ја вашата волја - А1он
Почетна Видео (ВИДЕО) Могерини за ставот на ВМРО-ДПМНЕ: Нема да кажувам дали да гласате „за“ или „против“, но излезете и изразете ја вашата волја
Видео

(ВИДЕО) Могерини за ставот на ВМРО-ДПМНЕ: Нема да кажувам дали да гласате „за“ или „против“, но излезете и изразете ја вашата волја

13/09/2018 - 17:11 3,972 прегледи
(ВИДЕО) Могерини за ставот на ВМРО-ДПМНЕ: Нема да кажувам дали да гласате „за“ или „против“, но излезете и изразете ја вашата волја