Боксерот Џетан Кета светски шампион во средна категорија во ВБУ верзијата - А1он
Почетна Спорт Боксерот Џетан Кета светски шампион во средна категорија во ВБУ верзијата
Спорт

Боксерот Џетан Кета светски шампион во средна категорија во ВБУ верзијата

09/09/2018 - 09:39 417 прегледи
Боксерот Џетан Кета светски шампион во средна категорија во ВБУ верзијата