Првиот процес за корупција против Кристина Киршнер ќе започне во февруари - А1он
Почетна Свет Првиот процес за корупција против Кристина Киршнер ќе започне во февруари
Свет

Првиот процес за корупција против Кристина Киршнер ќе започне во февруари

04/09/2018 - 08:41 59 прегледи
Првиот процес за корупција против Кристина Киршнер ќе започне во февруари