Гугл Пиксел 3XЛ веќе се продава на црниот пазар за 2.000 долари - А1он
Почетна МагазинТехнологија Гугл Пиксел 3XЛ веќе се продава на црниот пазар за 2.000 долари
Технологија

Гугл Пиксел 3XЛ веќе се продава на црниот пазар за 2.000 долари

16/09/2018 - 22:07 149 прегледи
Гугл Пиксел 3XЛ веќе се продава на црниот пазар за 2.000 долари