МФ: 6,5 милиони евра за општините за инфраструктура и градинки - А1он
Почетна Економија МФ: 6,5 милиони евра за општините за инфраструктура и градинки
Економија

МФ: 6,5 милиони евра за општините за инфраструктура и градинки

13/08/2018 - 09:29 108 прегледи
МФ: 6,5 милиони евра за општините за инфраструктура и градинки