Во 2018. во Европа пристигнале над 60.000 мигранти - А1он
Почетна Свет Во 2018. во Европа пристигнале над 60.000 мигранти
Свет

Во 2018. во Европа пристигнале над 60.000 мигранти

10/08/2018 - 19:28 102 прегледи
Во 2018. во Европа пристигнале над 60.000 мигранти