Росоманските овоштари загрижени по најавата дека македонските праски ќе бидат забранети во Русија - А1он
Почетна Економија Росоманските овоштари загрижени по најавата дека македонските праски ќе бидат забранети во Русија
Економија

Росоманските овоштари загрижени по најавата дека македонските праски ќе бидат забранети во Русија

10/08/2018 - 19:24 2,064 прегледи
Росоманските овоштари загрижени по најавата дека македонските праски ќе бидат забранети во Русија