Турција ќе ги намалува државните трошоци за 5,6 милијарди долари - А1он
Почетна Регион Турција ќе ги намалува државните трошоци за 5,6 милијарди долари
Регион

Турција ќе ги намалува државните трошоци за 5,6 милијарди долари

10/08/2018 - 19:14 776 прегледи
Турција ќе ги намалува државните трошоци за 5,6 милијарди долари