УНДП ја започнува изградбата на новата градинка во Шуто Оризари - А1он
Почетна Македонија УНДП ја започнува изградбата на новата градинка во Шуто Оризари
Македонија

УНДП ја започнува изградбата на новата градинка во Шуто Оризари

10/08/2018 - 12:39 134 прегледи
УНДП ја започнува изградбата на новата градинка во Шуто Оризари