Серија „А“ потроши повеќе од една милијарда евра за трансфери - А1он
Почетна СпортФудбал Серија „А“ потроши повеќе од една милијарда евра за трансфери
Фудбал

Серија „А“ потроши повеќе од една милијарда евра за трансфери

10/08/2018 - 12:27 192 прегледи
Серија „А“ потроши повеќе од една милијарда евра за трансфери