ДИК ќе го дополнува Правилникот за референдумот - А1он
Почетна Македонија ДИК ќе го дополнува Правилникот за референдумот
Македонија

ДИК ќе го дополнува Правилникот за референдумот

10/08/2018 - 12:08 105 прегледи
ДИК ќе го дополнува Правилникот за референдумот