Боливискиот претседател Ево Моралес ја отвори спорната нова зграда на Владата - А1он
Почетна Свет Боливискиот претседател Ево Моралес ја отвори спорната нова зграда на Владата
Свет

Боливискиот претседател Ево Моралес ја отвори спорната нова зграда на Владата

10/08/2018 - 11:56 120 прегледи
Боливискиот претседател Ево Моралес ја отвори спорната нова зграда на Владата