Парма ја стартува сезоната без одземени бодови, намалена казната на Калајо - А1он
Почетна СпортФудбал Парма ја стартува сезоната без одземени бодови, намалена казната на Калајо
Фудбал

Парма ја стартува сезоната без одземени бодови, намалена казната на Калајо

10/08/2018 - 10:37 84 прегледи
Парма ја стартува сезоната без одземени бодови, намалена казната на Калајо