Над 500 деца на нелегални мигранти во САД се уште не се се вратени на родителите - А1он
Почетна Свет Над 500 деца на нелегални мигранти во САД се уште не се се вратени на родителите
Свет

Над 500 деца на нелегални мигранти во САД се уште не се се вратени на родителите

10/08/2018 - 08:54 47 прегледи
Над 500 деца на нелегални мигранти во САД се уште не се се вратени на родителите