МЗМП: Општина Кавадарци пример за борба против дискриминација на лицата со попреченост - А1он
Почетна Македонија МЗМП: Општина Кавадарци пример за борба против дискриминација на лицата со попреченост
Македонија

МЗМП: Општина Кавадарци пример за борба против дискриминација на лицата со попреченост

06/08/2018 - 16:30 156 прегледи
МЗМП: Општина Кавадарци пример за борба против дискриминација на лицата со попреченост