До 15 октомври оглас за развој, а до 30-ти за формирање нови земјоделски задруги - А1он
Почетна Економија До 15 октомври оглас за развој, а до 30-ти за формирање нови земјоделски задруги
Економија

До 15 октомври оглас за развој, а до 30-ти за формирање нови земјоделски задруги

04/08/2018 - 12:05 101 прегледи
До 15 октомври оглас за развој, а до 30-ти за формирање нови земјоделски задруги