Македонска алијанса: Заев повеќе би сакал да е Грк или Бугарин, отколку Македонец - А1он
Почетна Македонија Македонска алијанса: Заев повеќе би сакал да е Грк или Бугарин, отколку Македонец
Македонија

Македонска алијанса: Заев повеќе би сакал да е Грк или Бугарин, отколку Македонец

27/07/2018 - 15:49 309 прегледи
Македонска алијанса: Заев повеќе би сакал да е Грк или Бугарин, отколку Македонец