МО и ФЕИТ потпишаа Меморандум за соработка - А1он
Почетна Македонија МО и ФЕИТ потпишаа Меморандум за соработка
Македонија

МО и ФЕИТ потпишаа Меморандум за соработка

27/07/2018 - 15:42 177 прегледи
МО и ФЕИТ потпишаа Меморандум за соработка