Во прекин сообраќајот на патот Охрид-Кичево поради сообраќајка - А1он
Почетна Македонија Во прекин сообраќајот на патот Охрид-Кичево поради сообраќајка
Македонија

Во прекин сообраќајот на патот Охрид-Кичево поради сообраќајка

20/07/2018 - 20:20 889 прегледи
Во прекин сообраќајот на патот Охрид-Кичево поради сообраќајка