НБРМ ќе ја усогласува монетарната статистика со најновите европски стандарди - А1он
Почетна Економија НБРМ ќе ја усогласува монетарната статистика со најновите европски стандарди
Економија

НБРМ ќе ја усогласува монетарната статистика со најновите европски стандарди

19/07/2018 - 13:17 43 прегледи
НБРМ ќе ја усогласува монетарната статистика со најновите европски стандарди