Почнува снимањето на краткиот филм „Вера“ на Верица Недеска - А1он
Почетна Култура Почнува снимањето на краткиот филм „Вера“ на Верица Недеска
Култура

Почнува снимањето на краткиот филм „Вера“ на Верица Недеска

19/07/2018 - 10:58 193 прегледи
Почнува снимањето на краткиот филм „Вера“ на Верица Недеска