Град Скопје предлага за фонтаните во Центар да се грижи „Водовод и канализација“ - А1он
Почетна Македонија Град Скопје предлага за фонтаните во Центар да се грижи „Водовод и канализација“
Македонија

Град Скопје предлага за фонтаните во Центар да се грижи „Водовод и канализација“

18/07/2018 - 08:35 179 прегледи
Град Скопје предлага за фонтаните во Центар да се грижи „Водовод и канализација“