Во Прилеп откриено спомен-обележје за Ненад Серафимоски, припадник на МВР загинат во Диво Насеље - А1он
Почетна Македонија Во Прилеп откриено спомен-обележје за Ненад Серафимоски, припадник на МВР загинат во Диво Насеље
Македонија

Во Прилеп откриено спомен-обележје за Ненад Серафимоски, припадник на МВР загинат во Диво Насеље

15/07/2018 - 15:37 1,154 прегледи
Во Прилеп откриено спомен-обележје за Ненад Серафимоски, припадник на МВР загинат во Диво Насеље