СДСМ: Граѓаните ја слават поканата за НАТО, ВМРО-ДПМНЕ маршираат во одбрана на криминалот - А1он
Почетна Македонија СДСМ: Граѓаните ја слават поканата за НАТО, ВМРО-ДПМНЕ маршираат во одбрана на криминалот
Македонија

СДСМ: Граѓаните ја слават поканата за НАТО, ВМРО-ДПМНЕ маршираат во одбрана на криминалот

15/07/2018 - 12:49 1,887 прегледи
СДСМ: Граѓаните ја слават поканата за НАТО, ВМРО-ДПМНЕ маршираат во одбрана на криминалот