СДСМ: Десетици илјади граѓани излегоа и прославија за поканата од НАТО и датумот за почеток на преговори со ЕУ - А1он
Почетна Македонија СДСМ: Десетици илјади граѓани излегоа и прославија за поканата од НАТО и датумот за почеток на преговори со ЕУ
Македонија

СДСМ: Десетици илјади граѓани излегоа и прославија за поканата од НАТО и датумот за почеток на преговори со ЕУ

15/07/2018 - 12:45 2,415 прегледи
СДСМ: Десетици илјади граѓани излегоа и прославија за поканата од НАТО и датумот за почеток на преговори со ЕУ