Општина Прилеп со придружба на полиција наплаќа по 50 денари паркинг на влезот на градот - А1он
Почетна Актуелно Општина Прилеп со придружба на полиција наплаќа по 50 денари паркинг на влезот на градот
Актуелно

Општина Прилеп со придружба на полиција наплаќа по 50 денари паркинг на влезот на градот

14/07/2018 - 22:47 2,904 прегледи
Општина Прилеп со придружба на полиција наплаќа по 50 денари паркинг на влезот на градот