До 31 август трае јавниот повик на Град Скопје за субвенции за адаптирани велосипеди - А1он
Почетна Македонија До 31 август трае јавниот повик на Град Скопје за субвенции за адаптирани велосипеди
Македонија

До 31 август трае јавниот повик на Град Скопје за субвенции за адаптирани велосипеди

14/07/2018 - 11:58 155 прегледи
До 31 август трае јавниот повик на Град Скопје за субвенции за адаптирани велосипеди