ВМРО-ДПМНЕ: ЕПП го осудува насилството, кршењето на Уставот и законите при нелегалното апсење на пратеници - А1он
Почетна Македонија ВМРО-ДПМНЕ: ЕПП го осудува насилството, кршењето на Уставот и законите при нелегалното апсење на пратеници
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: ЕПП го осудува насилството, кршењето на Уставот и законите при нелегалното апсење на пратеници

14/07/2018 - 11:30 938 прегледи
ВМРО-ДПМНЕ: ЕПП го осудува насилството, кршењето на Уставот и законите при нелегалното апсење на пратеници