Вулин му одговори на Заев: Македонија и Србија немаат исти цели - ние одлучуваме сами, не сакаме во НАТО - А1он
Почетна Актуелно Вулин му одговори на Заев: Македонија и Србија немаат исти цели – ние одлучуваме сами, не сакаме во НАТО
Актуелно

Вулин му одговори на Заев: Македонија и Србија немаат исти цели – ние одлучуваме сами, не сакаме во НАТО

12/07/2018 - 20:37 5,624 прегледи
Вулин му одговори на Заев: Македонија и Србија немаат исти цели – ние одлучуваме сами, не сакаме во НАТО