Пахор бара од Јанша во рок од една недела да реши дали сака да биде мандатар - А1он
Почетна Регион Пахор бара од Јанша во рок од една недела да реши дали сака да биде мандатар
Регион

Пахор бара од Јанша во рок од една недела да реши дали сака да биде мандатар

12/07/2018 - 20:18 570 прегледи
Пахор бара од Јанша во рок од една недела да реши дали сака да биде мандатар